Anıttepe İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ ŞİMDİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTMAK; TÜRKİYE’ NİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 13.50
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0482 547 1026

WEB - https://anittepe.meb.k12.tr

Adres - ANITTEPE MAH. ANITTEPE KÜME EVLERİ ANITTEPE ILKOKULU BLOK NO: 28 ÖMERLİ / MARDİN

Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Anıttepe Köyü ÖMERLİ/MARDİN

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.İlçeye gidiş geliş mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin iline 31 km, Ömerli ilçesine 8 km uzaklıktadır.